Ubrusi

Godina d.o.o. je osnovana 1996. godine kao trgovinsko preduzeće, da bi vremenom, kroz ulaganja i proširenja izrasla u firmu koja u svom sastavu ima fabriku za proizvodnju i preradu higijenskog papira.

Naš strateški izbor je neprestano podizanje kvaliteta proizvoda i usluga u servisiranju klijenata, što dokazuje i najsavremenija tehnologija koju koristimo u svakodnevnom radu. Situacija na globalnom nivou, kao i proučavanje tržišta, doprinelo je našoj odlučnosti da svi naši proizvodi zadovoljavaju potrebe i standarde širokog kruga korisnika i istovremeno utiču na očuvanje zdrave životne sredine i ekoloških normi.

GODINA DANAS

Kompanija Godina d.o.o. je jedan od značajnijih regionalnih aktera u proizvodnji i distribuciji papirnih proizvoda i prateće opreme.
Hoćemo i možemo više i bolje, jer ono što nas pokreće je jednostavna ideja da budemo prvoklasni partner za rešenja lične i profesionalne higijene.
Inovativnost u poslovanju i primena savremenih tehnologija u procesu proizvodnje papirnih ubrusa i tolet papira su ključ našeg uspeha.
Naš je cilj da obezbedimo inovativna rešenja kako bismo zaštitili zdravlje. Zato smo sve svoje snage usmerili prema tom cilju.
U njega smo uložili svoje znanje i iskustvo, godinama građeni ugled i poštovanje koje smo stekli predanim i vrednim radom.

Više od dve decenije rol i složivi papirni ubrusi i tolet papir iz sopstvene proizvodnje predstavljaju okosnicu našeg poslovanja.

Vizija

Preduzetnički duh i rešenja u oblasti lične i profesionalne higijene, na čijim unapređenjima radimo gotovo svakodnevno, su naš profesionalni izbor. Koncept rada i standardi koji se primenjuju su prepoznati i usvojeni kako na našoj teritoriji, tako sve više i u zemljama u koje izvozimo proizvode. Naša potreba i cilj su širenje tržišta i mreže zadovoljnih klijenata.

Misija

Naše vrednosti: poštovanje, posvećenost i održivost kao i naš dugoročni ekonomski uspeh, tesno su isprepleteni. Stalne inovacije proizvoda i osećaj za trendove i potrebe tržišta su osnova našeg uspeha. Dugogodišnji odnosi sa kupcima i dobavljačima zasnovani su na poverenju i partnerstvu.

rol i složivi ubrusi su najvažniji proizvod kompanije Godina d.o.o.

Opšte informacije

Celokupan tim zaposlenih u kompaniji Godina d.o.o. čini preko 20 zaposlenih.
Više od 7 automatskih mašina za obradu složivog i papira u rolnama.
Magacinski prostor od 2.000m2 za čuvanje sirovine i oko 1.500m2 magacinskog prostora za odlaganje gotovih proizvoda.

U centru grada Beograda na adresi Kraljice Natalije br.45 nalazi se naš showroom sa izloženim proizvodima, gde kupci mogu da vide i isprobaju sve proizvode iz našeg pogona uz profesionalni tim prodavaca, koji su tu da pruže podršku i savet.

Tu smo za Vas:

Da učinimo proizvod Vama dostupnim
Da Vam ponudimo najbolji izbor
Da Vam damo najbolji savet
Da Vam pomognemo da odlučite

ODGOVORNO POSLOVANJE

GODINA d.o.o. je uspešno implementirala i sertifikovala sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015, sistem menadžmenta zaštitom životne sredine ISO 14001:2015 i sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu ISO 45001:2018, čime smo naše poslovanje uskladili sa međunarodnim standardima.

Održivost podržava ukupne poslovne ciljeve kompanije i sastoji se iz tri važna dela: društvene, ekološke i finansijske odgovornosti.
Ponosimo se činjenicom da je Godina d.o.o. društveno odgovorna kompanija, koja ulaže u zajednicu i brine o životnoj sredini.

Upravljanje sirovinama i dobavljačima
Većinu celuloze koje se koristi u našoj proizvodnji dobijamo iz šuma kojima se održivo upravlja.
Mi smo posvećeni odgovornom održavanju šuma – Chain Of Custody upravljanja i pouzdanih šumarskih sertifikata kao što su PEFC ili FSC(FSC-C155264).
Na ovaj način obezbeđujemo održivost snabdevanja sirovinama naših pogona i isporuku proizvoda koji se mogu reciklirati našim kupcima.

Efikasnost resursa i upravljanje energijom
Naši ambiciozni ciljevi za svakodnevne operacije unutar proizvodnog lanca uključuju održanje biodiverziteta, smanjenje procesne vode, fosilne CO2 emisije i otpada, kao i poboljšanje energetske efikasnosti.

Zaposleni i društvo
Dobrobit i bezbednost su nam posebno važni u Godini. Etičke poslovne prakse su naš glavni prioritet; otvorena i transparentna komunikacija nam je važna u tom pogledu. Ponašamo se odgovorno, a time i želimo poboljšati kvalitet života za sve.