Oni su deo naše uspešne priče

idn
pkomora
otkup automobila asena
cet
beoguma
hpt
Partneri Ubrusi
Partneri Ubrusi
Partneri Ubrusi
Parneri Ubrusi
Partneri Ubrusi

Partneri – Ubrusi

Partneri Ubrusi

Mar Plast

Mar Plast je nastao iz saradnje Franka Mantovanija i Đulijana Askarija, stručnjaka za izradu kalupa, koji su od 1968. odlučili da svoje iskustvo i talenat kombinuju u ambicioznom projektu proizvodnje visokokvalitetnih plastičnih dodataka za javna okruženja.

Energije su odmah bile usmerene na dizajn proizvoda koji kombinuju estetiku, upotrebljivost, robusnost i dugovečnost: karakteristike koje još uvek definišu Mar Plast proizvode i koje su omogućile kompaniji da postane lider u industriji širom sveta.
Više od 40 godina, svaka pojedinačna faza proizvodnje odvija se u italijanskoj fabrici u Rio Salicetu, gde su prava pokretačka snaga razvoja poslovanja: ljudi, isti ljudi koji svakodnevno koriste strast, odgovornost i kompetenciju da ponude proizvod i usluga sposobna da otelotvori pravu italijansku izvrsnost.
Danas Mar Plast izvozi u preko 50 zemalja, nudeći kompletan i raznolik katalog proizvoda, koji se svake godine ažurira novim rešenjima i idejama za opremanje kupatila.

Partneri Ubrusi

Vialli

Kompanija OĞUZHAN PLASTİK KALIP SANAYİ je osnovana 1993. godine sa sedištem u Istambulu (Turska). Ova kompanija pod svojim međunarodnim brendom Vialli proizvodi i distribuira širok asortiman visoko kvalitetnih I inovativnih plastičnih proizvoda savremenog dizajna i prateće opreme.

Partneri Ubrusi

SwissQualityPaper

Saber Swiss Quality Paper AG iz Balštala (Švajcarska) je deo globalne poslovne grupe Soin porodice iz Indije. Kompanija je posvećena proizvodnji papira i papirnih proizvoda. Poseban fokus je stavljen na razvoj, proizvodnju i prodaju zaštitnih papirnih traka, papirnih cigaretnih filtera i higijenskih proizvoda.

Cartiere Carrara

Cartiere Carrara je italijanska kompanija koja prema svom poslovnom motu transformiše vodu, vetar i sunce u visoki kvalitet papirnih maramica već 145 godina. Danas, ova kompanija, sa svojih šest proizvodnih pogona, 560 zaposlenih i godišnom proizvodnjom od 240 000 tonanpapirnih proizvoda predstavlja jedog od vodećih regionalnih proizvođača u papirnoj industriji.

Partneri Ubrusi

AWT

AWT je vodeći distributer robe široke potrošnje koji posluje na tržištima Srbije, Hrvatske, Bugarske, Makedonije i Slovenije. Mnogi brandovi koje distribuiramo su vodeći u svojim kategorijama: od čokolade i testenine, preko hrane za kućne ljubimce, sve do sredstava za čišćenje i toaletnog papira.

Partneri Ubrusi
Partneri Ubrusi

Kyiv Cardboard and Paper Mill

Kyiv Cardboard and Paper Mill je jedand od najvećih evropskih proizvođača papirnog programa. Kompanija je deo austrijskog Pulp Mill Holdinga. U kontekstu brojki, ova firma proizvodi približno 30 % od ukupne proizvodnje papirnog programa u Ukrajini. Osnovna sirovina u proizvodnji jeste reciklirani papir. Dnevno se u postrojenjima ove kompanije obradi i do 1550 tona recikliranih sirovina.